18/6/10

heeeejj:)) nu ska jag berätta en liten historia. . . .

För exakt femton år sedan föddes en liten flicka vid namn kim. Hon växte och växte och idag fyller hon femton :D ;) JIPPIE !! 15 år :)) GRATTIS TILL MIIIG!! :D  hahah bara lite egooooooo ;))
 :D:D:D :D :D :D :))göött !

XoXo PuSsHeJj RuTaAn :)) <3<3


Pommacs träning med Olle ;)

heej alla glada, skulle bara fixa in ett sista inlägg innan jag drar upp till stallet. idag ska pommac ha sin första lektion för Olle idag, sen pommac skadade sig. Så önska mig lycka till ;) <3<3
PuSsHeJj RuTaAn :) <3

sommar lov dag 4 :D

heej små sötisar.
idag har jag inte gjort så mkt, jag var med malin på förmiddagen vi kollade på film och jag fixade naglarna;)
vid 3 kommer My hit till mig :D det ska bli kul :)) vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir väll något roligt;)

pommac :
imorn ska vi till skaft och Olle ska få kolla på honom och se så han att går bra :D)) önska mig lycka till !!
pommac går bara bättre och bättre känns det som :D hoppas verkligen att han blir helt återställd :') om allt går vägen imorn hos Olle kanske jag får börja galopera om 2 veckor :D <3<3<3<3 saknar det verkligen . . . . tänk dig det du älskar mest av allt--- att du får vara ifrån det i flera månader men bli sucktad utav det varje dag för att du ändå är på samma ställe varje dag men utan att göra det. . .  . så har det vart för mig i 5 månader nu. Men för varje dag har den kärleken stigit och stigit ännu högre och längre för den tiden jag varit ifrån det <3
Jag Älskar Dig Min Underbara Häst POMMAC 4-EVER !!!!! <3<3<3<3

 PuSsHeJj RuTaAn :) <33


sommar och badisar :))

Heej sommar galningar !
Nu känns det verkligen som att sommaren är här. Idag när jag cyklade till malin, cyklade utan händer hela vägen *STOLT*, såg jag hur många badisar det kommit nu. Jag kommer inte ihåg att det var så många görra året :S jaja, När jag svängde in mot bodatorp såg jag typ % pers vid busshållsplatsen och sen när jag fortsatte in på vägen kom det typ 6 par om två pers på typ 50 meter :O snacka om att det är mycke badisar nu :O hahah men det är väll bra antar jag :P Det är bara jävligt fullt på alla bussar överallt nu. . . . . .
Senare vid typ halv 5 eller nåt åkte jag och malin till björkås på djurö och åt pizza :D Har längtat efter det jätte länge nu ;)
När vi kom dit beställde vi världens godaste pizza tropicana:)) sen tog vi med den till skolan, vi satte oss utavför scenen och jag fattade inte hur vi skulle kunna äta den men Malin bara började dra i den så jag hängde på. . . . haha fatta hur kladdigt det blev x) Men, men malin har sina ideér. Det gick ingen buss hem sen så vi åkte till mikkis i stavsnäs istället och där var vi inne på datan och lekte med hennes katter ;)) de är jätte söta ! :)

Det är väll det jag har gjort idag ;)
PuSsHeJj RuTaAn :)) <33
 
sommar paradiset närmar sig ! längtar tills solen äntligen kommer fram :))

sommar och filmer :))

Heej alla sommar spralliga barn :D
FILMER.
Jag har kommit på att jag inte vill växa upp utan jag vill växa ned. Så nu har jag börjat kolla på alla mina barn filmer från när jag var liten. Det är jätte mysigt och man kan koppla av :)) Aa juste i fredags tror jag att det var så hade mamma fixat hem Titanic det är hemskt jag har aldrig sett den :O men nu såg jag den äntligen, den e ju helt underbar ! men fy vadv sorglig den e !! Jag höll på att gråta ihjäl mig !! Sen när jag vaknade dagen efter så kollade jag på "De tre musketörerna" (stavning?)

Jag hoppas att många kommer ta efter det här och tänka på att man bara är barn en gång och måste passa på medans man kan !! :D Ha Det Bäst
PuSsHeJ RuTaAn :)  


sista veckan:)))

hej alla glada! nu var det länge sen jag skrev, men det ska vi ändra på ;))

på torsdag är det skolavslutning och vi får våra betyg !! :S men håller tummarna för att det går bra.
Nu har jag börjat rida på pommac igen :D det har gått jätte bra, han går rytmisk och bra ! :D 

I fredags hade vi sista grejen vi skulle lämna in innan skolavslutningen så nu e det bara 1 ½ riktiga skoladagar kvar :)) Imorn ska vi segla halva dagen, jag och älskade malin ska segla och vi ska välta :D)) yey !

nu e det bestämt att jag ska få åka till Australien ! igår skickade pappa in första betalningen, jag fattade inte att det skulle bli klart förens i jul eller nåt så när mamma berättade det så la jag mig ned på golvet och började stor gråta ! :)) när jag berättade det för Malin blev hon helt förfärade och kunde inte sluta peka finger. . . . . hahaha hon tycker att jag kommer överge henne i ett helt årv men lilla gumman vi ses ju snart igen och jag kommer skriva varje dag/vecka /månad/ halvår;))) nej jag skojja bara :P haha

det var allt för nu ;) puss hej ! :)))) <33333  

RSS 2.0