underbara 2 veckor <3

hej... ja nu var det ett tag sen jag bloggade senast...

jaja hej allihopa hoppas allt ar underbart i sverige!
JAg har det dooo bra!
Forra veckan hade lararna strejk sa alla elever hade en ledig dag :D awesome! Jag, Courtney, Lynn, Jake och Joel traffades i Cowra och hade en underbar dag, jag borjade da tycka om Jake mer och mer :)
Under helgen sa akte vi till Orange och halsade pa Sigrid, en annan exchange student som kathryn ar IEC to. Hon ar jatte snall och, kom till oss i Cowra de senaste 3 dagarna, vi kommer jatte bra overens och hon ska oxa till the east coast tour som nu ar om bara 11 days ! so exited! :D efter besoket hos sigrid sa akte vi och shoppade! kopte typ for 500 :- men men jag ar nojd med det! men mitt har borjar bli blondt igen...... jajaj i like it!
vi har chattat ganska mkt pa facebook och i Onsdags 14/9 var det en show i Cowra som vi gick till! den var awesome! det var typ som ett mini-gronalund. Anyway, det fanns ett ak som heter the Zipper den var awesome, det car ett paris hjul som snurrade sunt och upp och ner och jaa allt det jag alskar! Jag akte den typ 10 ggr! majoriteten med Jake. Sen efter typ 5 ak sa stannade den typ pa vag ned och da fragade Jake om jag ville bli tsm med honom, och jag sa JA! sen blev det lite (privat) som jag inte tanker blogga om.. Gillar honom jatte mycket :D  Nu har jag bara ett problem- jag har ingen aning om hur jag ska beratta det for min vardfamilj. Jag gillar dom jatte mkt men jag vet inte hur de kommer reagera och jag vill inte att dom ska tycka mindre om mig. men jag ska beratta det idag! whish me luck!

BTW jag har bakat en australiensk kaka och den blev inte Miffad! fairdinkum! sa stolt!

Miss u all heaps!
 Btw2, nasta vecka har jag the exams!.... sa nervos!

PuSsHeJj KiiiM Down Under! :)

RSS 2.0